Het antwoord op deze vraag hangt af van de definitie van “ontrouw”. Als ontrouw wordt gedefinieerd als seksuele activiteit met een andere persoon dan de partner, dan is amper niet ontrouw te noemen. Amper is een online datingapplicatie die gebruikers in staat stelt om met elkaar in contact te komen en te chatten. De app biedt gebruikers de mogelijkheid om foto’s en video’s met elkaar te delen, maar er is geen mogelijkheid om seksuele activiteit te hebben.
Als ontrouw echter wordt gedefinieerd als het hebben van een geheime relatie met een andere persoon, dan kan amper wel als ontrouw worden beschouwd. Amper maakt het mogelijk voor gebruikers om met elkaar in contact te komen zonder dat hun partner hiervan op de hoogte hoeft te zijn. Dit kan leiden tot het ontwikkelen van een geheime relatie, wat door sommige mensen als ontrouw wordt beschouwd.
Uiteindelijk is het aan de individuele gebruiker om te beslissen of amper ontrouw is of niet. Er is geen eenduidig antwoord op deze vraag, omdat het afhangt van de persoonlijke normen en waarden van de gebruiker.
In het geval van de situatie die je hebt beschreven, is het belangrijk om te overwegen wat voor jou belangrijk is in een relatie. Als je het belangrijk vindt dat je partner trouw is aan je, dan kan het gebruik van amper door je partner als ontrouw worden beschouwd. Als je het daarentegen niet erg vindt dat je partner met andere mensen praat, dan is het gebruik van amper misschien niet zo’n probleem voor je.
Het is ook belangrijk om te praten met je partner over je gevoelens. Laat je partner weten wat je belangrijk vindt in een relatie en wat je van hem of haar verwacht. Als je partner weet hoe je je voelt, kan hij of zij er misschien beter op letten om je niet te kwetsen.